Nieuws

 • Lente Energie activiteiten

  DOE MEE met onze Lente activiteiten! Lente Yoga - Stevie Tijdens de le...

  Lees meer
 • Wisselingen in het FeelGood Team

  Een aantal jaren geleden heeft Manon ons benaderd omdat zij de opleiding tot ...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen in het nieuwe jaar! Gewoon doen!

Laat je zien met Myline!

Wat is myline?
Myline® is een acht weken durende voedingscursus. Je kan de cursus met verschillende doelen volgen. Bijvoorbeeld afvallen, gezonder leren eten of structuur en inspiratie op doen voor een vitaler leven.

Wat te doen voor een goed resultaat?
Je eet volgens het receptenboek. Verder woon je de wekelijkse bijeenkomsten bij. Tijdens deze bijeenkomsten worden er elke week andere onderwerpen behandeld. Tevens word je voor elke week bijeenkomst gewogen. Daarnaast sport je minimaal twee keer per week. Deze trainingen bestaan uit krachttraining en cardiotraining. In de fitness zijn er programma’s speciaal voor myline deelnemers waar je aan mee kan doen, maar meedoen met het reguliere sportprogramma behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De combinatie gezond eten en voldoende bewegen zal een fitter en energieker gevoel geven.

Wat is het doel?
De meeste mensen die de cursus myline® volgen doen dit met het doel om af te vallen. Een doel tot het afvallen van acht kilo is een realistisch doel. Maar ook als je meer wilt weten over gezonde voeding of gewoon geïnspireerd wilt worden, dan is meedoen met myline® een goede keuze. Verder heeft myline® als doel dat je aan het einde van de cursus in staat bent om gezondere, maar toch lekkere eetkeuzes kunt maken. Het einde van de voedingscursus is daarom ook een nieuw begin, omdat je dan echt zelf alles wat je geleerd hebt verder gaat verweven in je dagelijks leven.

Wat mag je van FeelGoodClub Waalwijk verwachten?
FeelGoodClub Waalwijk wil graag dat haar klanten hun doelen behalen. Je wordt daarom elke week gecoacht door een specialist op het gebied van voeding. De coaching vindt plaats tijdens de bijeenkomsten, maar gaat ook daarnaast door. De sportinstructeurs kennen het programma en kunnen je daarom perfect helpen met je trainingen. Verder maakt een lespakket met recepten en een begeleidingsboek deel uit van de cursus.

De cursus start op maandag 29 januari van 19.30 tot 20.30 uur en op vrijdag 2 februari van 10.00 tot 11.00 uur. 

Informatiebijeenkomst

Aarzel niet en kom naar een informatiebijeenkomst om myline® te leren kennen en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 15 januari om 19.30 uur en op vrijdag 19 januari om 10.00 uur.

Inschrijven
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in bij de receptie of mail naar onze Myline voedingscoach Nicolle de Brouwer; ndebrouwer@feelgoodclubwaalwijk.nl

Afvallen in het nieuwe jaar? Doe mee met de Myline® voedingscursus! Together we make you feelgood!

Nieuws

 • Lente Energie activiteiten

  DOE MEE met onze Lente activiteiten! Lente Yoga - Stevie Tijdens de le...

  Lees meer
 • Wisselingen in het FeelGood Team

  Een aantal jaren geleden heeft Manon ons benaderd omdat zij de opleiding tot ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

FeelGoodClub Waalwijk
Elzenweg 23
5144 MB Waalwijk

0416 79 45 27