Nieuws

 • Lente Energie activiteiten

  DOE MEE met onze Lente activiteiten! Lente Yoga - Stevie Tijdens de le...

  Lees meer
 • Wisselingen in het FeelGood Team

  Een aantal jaren geleden heeft Manon ons benaderd omdat zij de opleiding tot ...

  Lees meer
Meer nieuws

FeelGood Ardennen Weekend

13 oktober 2017

Na 3 geweldige edities verzorgt Sporters United op 13 oktober 2017 wederom exclusief voor FeelGoodClubs een fantastisch FeelGood weekend. In deze editie staan naast Fun, Friends & Food de volgende activiteiten centraal: Mountainbiking, Walking, Yoga & Mindfulness. Dit weekend is zowel voor beginners als voor vergevorderden en is midden in de natuur van de Belgische Ardennen. Tijdens de gevarieerde beklimmingen op spannende boswegen zie je de mooiste naaldbossen, natuurstenen huizen en mooie vergezichten. Net als de vorige editie bieden wij jou de mogelijkheid om vrijdagmiddag al de schitterende omgeving van Rendeux te verkennen. Dit dorpje ligt overigens dichtbij de gezellige, historische trekpleister La Roche. Wij biken overigens in groepen tot max. 12 deelnemers.

Je verblijft in een prachtig ruim opgezette accommodatie met een fantastisch uitzicht over de rivier de Ourthe. De bosrijke en heuvelachtige omgeving biedt een uitgelezen kans om prachtige wandelingen te maken of om onder begeleiding met de mountainbike verschillende uitdagingen aan te gaan.


MIS DIT FEELGOOD WEEKEND NIET!


Activiteiten: Mountainbiken of wandelen i.c.m yoga & mindfulness. Het is jouw weekend, dus een combinatie van de verschillende activiteiten is ook mogelijk!

Deelnamekosten:
De eerste 20 aanmeldingen: 125,- Euro
Daarna: 140,- Euro

Prijs is incl verblijf, begeleiding, 2x ontbijt, 2x lunch, fruit, thee, koffie en een uitgebreide BBQ. Als je elders overnacht, krijg je 20 Euro korting.

Deelname is volledig op eigen risico, wij raden MTB'ers ten zeerste aan om een reisverzekering met risicosporten af te sluiten. Annuleren is niet mogelijk. Je kunt wel iemand anders voor jou in de plaats laten deelnemen. Ook kan een annuleringsverzekering uitkomst bieden (bij een geldige reden).

 • Locatie: Belgische Ardennen
 • Adres: Rendeux
 • Datum: 13 t/m 15 oktober
 • vrijdag 14.00 tot zondag 14.00


Inschrijven:

Natuurlijk wil jij dit geweldige weekend niet missen dus schrijf je z.s.m. in via bijgevoegde link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/feelgoodweekend. In totaal zijn er 40 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij want VOL=VOL

 

Nieuws

 • Lente Energie activiteiten

  DOE MEE met onze Lente activiteiten! Lente Yoga - Stevie Tijdens de le...

  Lees meer
 • Wisselingen in het FeelGood Team

  Een aantal jaren geleden heeft Manon ons benaderd omdat zij de opleiding tot ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

FeelGoodClub Waalwijk
Elzenweg 23
5144 MB Waalwijk

0416 79 45 27