Nieuws

 • Leefstijlprogramma met 84 dagen begeleiding

  FeelGoodClub Waalwijk beweegt mensen naar een gezond, actief en ontspannen le...

  Lees meer
 • Wat is een goede Personal Trainer?

  Een personal trainer begeleid je op een veilige en effectieve manier doo...

  Lees meer
Meer nieuws

Leefstijlprogramma met 84 dagen begeleiding

FeelGoodClub Waalwijk beweegt mensen naar een gezond, actief en ontspannen leven onder het motto: MOVESMART. EATFRESH! MINDSWITCH?

Leefstijlprogramma
Wat mensen moeten veranderen als ze gezonder willen leven is niet moeilijk. Hoe mensen dit moeten doen is een stuk lastiger. Mensen slagen er zelden in hun leefstijl blijvend te veranderen. Daarom is er het leefstijlprogramma bij FeelGoodClub Waalwijk. Samen met een FeelGoodCoach ga je, aan de hand van jouw persoonlijke FeelGoodScore, aan de slag om blijvend een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Beweging
Een belangrijke pijler van een gezonde leefstijl is voldoende beweging. Niet alleen omdat beweging een goed gevoel kan opleveren, maar vooral ook omdat het noodzakelijk is. In onze huidige maatschappij is lichamelijke activiteit grotendeels verdreven. Inactiviteit is daardoor een belangrijke risicofactor geworden voor allerhande chronische aandoeningen.

Voeding
Een gezonde leefstijl ontwikkelen zonder aandacht te schenken aan voeding is onmogelijk. Daarvoor is voeding te belangrijk; al zou het alleen maar zijn omdat je elke dag eten nodig hebt, en dus ook elke dag minder goede keuzes zou kunnen maken.

Ontspanning en Rust
De derde pijler van een gezonde leefstijl betreft het zorgen voor voldoende ontspanning en rust. Dit wordt vaak over het hoofd gezien bij het samenstellen van een programma om bepaalde doelen te realiseren. Voor het realiseren van de meeste doelstellingen is een verandering van uw leefstijl essentieel, en daarbij dient er aandacht te worden besteed aan bewegen, voeding én ontspanning.

MOVESMART. EATFRESH! MINDSWITCH? helpt bij het realiseren van deze gezonde gewoontes. In een gefaseerde en onderbouwde aanpak laten we je ervaren dat het werkt. We starten met de FeelGoodCheck en brengen in kaart hoe je er voor staat en wat bij jou past. Indien nodig geven we je informatie over de verschillende leefstijlaspecten zodat je bewust kunt kiezen voor het vervolg. We meten met het FeelGoodConsult de uitgangspunten (en de voortgang) op de leefstijlthema’s die van toepassing zijn, gevolgd door advies op maat. Vervolgens maken we samen een plan en gaan aan de slag. Uiteraard begeleiden wij je bij het daadwerkelijk volhouden van die gezonde gewoontes. Dat doen we op een professionele en plezierige manier zodat het ook leuk is om te blijven doen.

Wat is jouw FeelGoodScore?
De FeelGoodCheck helpt je om je bewust te laten worden van je gezondheid, leefstijl en de (mogelijke) gevolgen daarvan. Het geeft je inzicht in hoe je ervoor staat qua gezondheid en in hoeverre je leefstijl daar invloed op heeft. Tenslotte geeft het een prima startpunt om het heft in eigen handen te nemen en stappen te ondernemen om je beter te gaan voelen.

De FeelGoodCheck richt zich op:

 • Leefstijl
 • Stress en vermoeidheid
 • Fysieke gezondheidsmaten
 • Verandervaardigheden

 

Nadat je de check hebt ingevuld ontvang je direct jouw FeelGoodScore. Die uitslag vormt het uitgangspunt voor een verbetering van jouw leefstijl. In een persoonlijk gesprek met onze FeelGoodCoach kun je jouw FeelGoodScore bespreken en van start gaan met het persoonlijke leefstijltraject bij FeelGoodClub Waalwijk.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Leefstijlprogramma met 84 dagen begeleiding

  FeelGoodClub Waalwijk beweegt mensen naar een gezond, actief en ontspannen le...

  Lees meer
 • Wat is een goede Personal Trainer?

  Een personal trainer begeleid je op een veilige en effectieve manier doo...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

FeelGoodClub Waalwijk
Elzenweg 23
5144 MB Waalwijk

0416 79 45 27