Nieuws

 • * Update Covid-19 virus: sport helaas gesloten, Fysiotherapie open! *

  In navolging van de meest recente nieuwsberichten omtrent Covid19/Corona zijn...

  Lees meer
 • Sport spreekuur

  Het sport spreekuur is bedoeld voor leden van FeelGoodClub Waalwijk. Krijg je...

  Lees meer
Meer nieuws

FeelGood Leefstijlprogramma

Wil jij een gezond, actief en ontspannen leven? Dat kan in 84 dagen met het FeelGood Leefstijlprogramma. Dit programma is op maat ontworpen zodat jij de beste resultaten kunt behalen.

Je krijgt:
- een zeer betrokken FeelGood coach;
- een uitgebreide Health Check inclusief cardioscan;
- een prachtig werkboek met een uitgebreid plan om stap voor stap jouw leefstijl aan te passen. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een geweldig gevoel.

Wat gaan we in 84 dagen doen?

FeelGood Health Check

We starten met het vaststellen van je gezondheid op dit moment. De Health Check helpt je om je bewust te laten worden van je huidige gezondheid, leefstijl en de (mogelijke) gevolgen daarvan. Dit is het startpunt om het heft in eigen handen te nemen en stappen te ondernemen om je beter te gaan voelen.

Bewegen

Bewegen is ontzettend belangrijk. Niet alleen omdat het een goed gevoel kan geven, maar vooral omdat het noodzakelijk is. Samen met jouw FeelGood trainer ga je aan de slag om een beweegprogramma te maken dat perfect past bij jouw mogelijkheden en persoonlijke doel.

Voeding

Samen met jouw FeelGood voedingscoach ontwikkel je een voedingspatroon wat past in je huidige leven. Je leert wat gezonde voeding is en leer gemakkelijker keuzes maken op moeilijke momenten.

Patronen doorbreken

We gaan kijken welke stappen je tot nu toe hebt gemaakt en wat er allemaal al is veranderd. Je leert vaste patronen te doorbreken om duurzaam resultaat te behalen.

Volhouden

Wanneer je van goede voornemens nieuwe gewoontes hebt gemaakt, is er écht iets veranderd. Nu is het tijd om van jouw nieuwe leefstijl een gewoonte te maken.

Zichtbaar resultaat

Eén van de dingen die het FeelGood Leefstijlprogramma zo bijzonder maken, is dat we toewerken naar zichtbaar resultaat. We sluiten het programma af met de uitgebreide FeelGood Health Check om je inzage te geven in je gezondheid na het volgen van het 84 dagen FeelGood Leefstijlprogramma. Samen bespreken we je succes en jouw methode om je nieuwe leefstijl nog verder eigen te maken.

Wat kost het?

De adviesprijs van het FeelGood Leefstijlprogramma bedraagt € 477,50.

FeelGoodClub Waalwijk is een multidisciplinair gezondheidscentrum. Binnen onze club werken wij intensief samen met de beste fysiotherapeuten van Fysiocare, verschillende voedingsspecialisten zoals een diëtiste, gewichtsconsulente en een orthomoleculair (voedings-)therapeute. Hierdoor kunnen wij het leefstijlprogrmma tegen een zeer scherpe prijs aanbieden en bedragen de kosten slechts € 397,50. Je bespaart hiermee maar liefst  € 80,00.

Dit is inclusief:

 • Health Check + Intake gewichtsconsulente / diëtiste
 • 4 vervolgconsulten bij de voedingsspecialiste
 • 3 sessies Personal Training
 • Onbeperkt toegang tot FeelGoodClub voor alle sportactiviteiten
 • Praktisch werkboek vol inspiratie
 • Eindconsult 'Hoe nu verder?' inclusief health Check
   

Vergoeding zorgverzekraar

Het leefstijlprogramma kan deels vergoed worden door de zorgverzekeraar. De maximale vergoeding bedraagt € 162,50. Vraag je zorgverzekeraar naar de definitieve vergoeding. 


Start met het leefstijprogramma wanneer jij dat wilt, op ieder moment!Vraag een gratis kennisgesprek aan

Twijfel je of het 84 dagen FeelGood Leefstijlprogramma iets voor jou is? Zet dan de eerste stap door een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Je kunt tijdens dit gesprek alle vragen stellen die je hebt. Samen met jou kijken we of het programma bij je past. We geven je daarin altijd eerlijk advies.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • * Update Covid-19 virus: sport helaas gesloten, Fysiotherapie open! *

  In navolging van de meest recente nieuwsberichten omtrent Covid19/Corona zijn...

  Lees meer
 • Sport spreekuur

  Het sport spreekuur is bedoeld voor leden van FeelGoodClub Waalwijk. Krijg je...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

FeelGoodClub Waalwijk
Elzenweg 23
5144 MB Waalwijk

0416 79 45 27