Nieuws

 • Vacature groepslesinstructeur m/v

  Wie zoeken wij Ben je sportief, enthousiast en hou je ervan om mensen te...

  Lees meer
 • 4 redenen waarom fitness en yoga goed samengaan

  Yoga kan een heel belangrijk onderdeel van je training zijn. Sterker nog: in ...

  Lees meer
Meer nieuws

Over FeelGoodClub Waalwijk

Een ongemakkelijk gevoel. Niet durven meedoen met de groepsles. Door anderen bekeken worden terwijl u zich in het zweet werkt... Helaas komen deze situaties dagelijks voor bij sportscholen in uw buurt. Dat moet toch anders kunnen?

Dat dachten wij ook bij FeelGoodClub Waalwijk. We hebben daarom een unieke mix gemaakt van onze Brabantse gemoedelijkheid, vriendelijke en kundige instructeurs en een ongedwongen sfeer. Wat ons betreft dé ideale ingrediënten om heerlijk te kunnen sporten zonder zorgen.

Bij FeelGoodClub houden we niet van ongemakkelijke situaties. Hier mag u zijn zoals u bent. En dat is wel zo prettig. Zeker wanneer u het sporten ziet als een lastige verplichting. We helpen u daarom graag - stap voor stap - om uw persoonlijke doelen te behalen. We gaan lekker sporten, geven u deskundig advies en vieren sportieve resultaten.

Wie bent u?
We maken graag kennis met u en uw persoonlijke doelstelling. Onze vriendelijke FeelGoodCoaches staan voor u klaar om u op de beste manier te begeleiden. Ook werken zij intensief samen met onze fysiotherapeuten. Op deze manier wordt er een persoonlijk én verantwoord trainingsschema opgesteld dat helemaal bij u past. Zo kunt u sporten op uw niveau. Hoe jong of oud u ook bent.

Aan de slag
Tijd om het schema ook in de praktijk te brengen. We geven u alle ruimte om dat te doen. Natuurlijk wel in een fijne en veilige omgeving. Bij FeelGoodClub zijn er geen ogen die in uw rug prikken. Elkaar beoordelen en bekijken? Dat kennen wij niet. We genieten van het sporten in een ongedwongen sfeer. Zowel jong als oud. Wilt u liever alleen sporten of persoonlijke begeleiding? Geen probleem! Vind u de sfeer van een groep heel prettig? Misschien zijn onze groepslessen dan wat voor u. De sportinstructeur past de groepsles aan op de deelnemers - ongeacht de leeftijd.

Na de training staat uw favoriete drankje klaar. Zo kunt u bijkomen van de sportieve prestaties die u geleverd hebt. Op die prestaties mag u best trots zijn. Wij als FeelGoodClub zijn namelijk ook trots op de resultaten van onze deelnemers. Stap voor stap gaan we samen vooruit.

Veel (grote) sportscholen beweren dat u persoonlijke begeleiding krijgt, maar wij dóén dit echt. Zo komt uw doelstelling steeds dichterbij. En daar gaan we voor!

Nieuws

 • Vacature groepslesinstructeur m/v

  Wie zoeken wij Ben je sportief, enthousiast en hou je ervan om mensen te...

  Lees meer
 • 4 redenen waarom fitness en yoga goed samengaan

  Yoga kan een heel belangrijk onderdeel van je training zijn. Sterker nog: in ...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

FeelGoodClub Waalwijk
Elzenweg 23
5144 MB Waalwijk

0416 79 45 27